REKLAMACIJA / ENOSTRANSKA ODPOVED POGODBE / VRAČILO DENARJA


SLOVENIJA IN HRVAŠKA

Pritožba
Če je kupec prejel izdelek, ki ima poškodbe, ki niso nastale med transportom , je dolžan le-to prijaviti z reklamacijo takoj, najkasneje pa v roku 14 dni. V tem primeru nam kupec na naše stroške vrne poškodovan izdelek (preko storitve Pošta Slovenije doo (za Slovenijo) oziroma Hrvatske pošte dd (za Hrvaško)), mi pa se zavezujemo, da bomo naročeni izdelek dostavili ali vrnili kupnino (glede na zahtevo uporabnika) v 14 dneh od prejema. napačno dostavljen artikel.
Če je stranka prejela izdelek z napako, ima na primer okvarjen razpršilec, pušča tekočino, počeno steklo steklenice itd., je kupec dolžan navedeno sporočiti preko reklamacije takoj, najkasneje pa v roku 14 dni. V tem primeru nam kupec na naše stroške vrne poškodovan izdelek (preko storitve Pošte Slovenije doo / Hrvatske pošte dd), mi pa se zavezujemo, da bomo naročeni izdelek dostavili ali vrnili kupnino (glede na zahtevo uporabnika) v 14 dneh od prejema. napačno dostavljen artikel.
Če je pri pakiranju naročenih izdelkov prišlo do napake in kupec ni prejel naročenega izdelka, ampak drugega ali je bil dostavljen izdelek, ki ni bil naročen , je dolžan kupec navedeno sporočiti preko reklamacije takoj, najkasneje pa v 14 dneh. nazadnje. V tem primeru nam kupec na naše stroške vrne predmetni izdelek (preko storitve Hrvatske pošte dd), mi pa se zavezujemo, da bomo naročeni izdelek dostavili ali vrnili kupnino (glede na zahtevo uporabnika) v 14 dneh od prejema. napačno dostavljen artikel.

Pravica do enostranske odpovedi pogodbe
Potrošnik ima pravico brez navedbe razloga enostransko odstopiti od pogodbe v 14 dneh od dneva, ko je blago izročil potrošniku ali tretji osebi, ki jo potrošnik določi. Da lahko potrošnik uveljavi pravico do enostranske odstopa od pogodbe, nas mora o svoji odločitvi o enostranski prekinitvi pogodbe pred iztekom roka obvestiti z nedvoumno izjavo volje po odstopu od pogodbe – z e. -pošta (v kateri so navedeni ime in priimek, naslov, telefonska številka, elektronski naslov, datum prevzema blaga in številka naročila, ki ga potrošnik preklicuje, ter navedba, da gre za uporabo Pravica do enostranske odpovedi pogodbe in opis, kaj želite, ter IBAN).
V primeru enostranske odpovedi pogodbe nosi potrošnik neposredne stroške vračila blaga in je dolžan nepoškodovano blago brez nepotrebnega odlašanja vrniti preko Pošte Slovenije doo / Hrvatske pošte dd, najkasneje v 14 dneh od dneva, ko je poslal nam sklep o enostranski odpovedi pogodbe . Šteje se, da je potrošnik pravočasno izpolnil svojo obveznost, če nam je blago poslal pred potekom zgoraj navedenega roka.
Potrošnik je odgovoren za vsako zmanjšanje vrednosti blaga, ki je posledica ravnanja z blagom , razen za tisto, ki je bilo potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in funkcionalnosti blaga.
Potrošniku bomo brez odlašanja, najkasneje pa v 14 dneh od dneva prejema potrošnikovega sporočila o enostranski odpovedi pogodbe, vrnili plačano, vendar ne preden mu bo blago vrnjeno. Vračila bodo izvedena z bančnim nakazilom.

V primeru, da je blago, ki ga potrošnik vrne, poškodovano in ni za nadaljnjo prodajo, tega blaga nismo dolžni sprejeti.
V primeru, da se je vrednost blaga zaradi ravnanja potrošnika zmanjšala, imamo pravico do sorazmernega zmanjšanja zneska, ki ga vrnemo potrošniku.

Podatki, ki nam jih pošljete:

  • Ime in priimek (stranka)
  • Naslov za dostavo (ulica in hišna številka, poštna številka, kraj)
  • Kontaktna telefonska številka
  • Kontaktni email
  • Datum prejema blaga
  • Številka naročila
  • Postopek (izberite samo enega):
    • Pritožba
    • Pravica do enostranske odpovedi pogodbe
  • IBAN (številka bančnega računa)
  • Opomba (opis, kaj želite)

Prosimo, da zgornje podatke posredujete v predvidenem roku na elektronski naslov info@nicoleparfumi.com
Če imate kakršna koli vprašanja, nas kontaktirajte

Ko prejmemo zgornje podatke po elektronski pošti, vam bomo poslali poštni naslov za vračilo.

Blago ne pošiljajte s plačilom po povzetju – takšen paket ne bo sprejet.
Blago zapakirajte v zaščitno škatlo, da preprečite poškodbe med transportom.


SRBIJA

Parfum lahko reklamirate ali vrnete v roku 14 dni od dneva prevzema. Parfum mora biti vrnjen v originalni embalaži, neuporabljen.

Postopek vračila parfuma je naslednji: Parfum zapakirajte v zaščitno škatlo, da preprečite poškodbe med transportom. Parfum pošljite s kurirsko službo Bex in plačajte stroške prevoza.
Vrnjeni parfum mora biti kupljen pri nas, neodprt in fizično nepoškodovan. Samo v tem primeru lahko zahtevate zamenjavo za drug parfum ali vračilo kupnine (cena v spletni trgovini minus prvotni stroški pošiljanja naročila na vaš naslov).

Če se je parfum med transportom poškodoval, se morate v tem primeru čimprej obrniti na dostavno službo (telefonska številka je na računu, prejetem od dostavljalca), da naredimo zapisnik o poškodbi paketa, sicer bomo reklamacije ne bo mogel sprejeti. Po zapisu kurirske službe bo poškodovani parfum zamenjan in dostavljen kupcu brez odškodnine ali drugih stroškov v najkrajšem možnem času. Ne moremo sprejeti reklamacij, da parfum ni videti ali diši kot prej.

Zamenjava parfuma

V kolikor opazite nepravilnosti na izdelku, je možna zamenjava parfuma, če je ugotovljena tovarniška napaka – pokvarjen razpršilec (atomizer), iztekanje tekočine itd.

V tem primeru nas kontaktirajte, vrnite parfum po kurirju ali po pošti. Izdelek zapakirajte v embalažo, v kateri ste ga prejeli, in ga dodatno pospravite v škatlo, da preprečite poškodbe med transportom.

Pošiljko vrnete brez odkupnine. Ko ugotovimo, da je bil vrnjeni izdelek kupljen pri nas, vas bomo kontaktirali in vam poslali nadomestni enak parfum. Če nadomestnega izdelka nimamo na zalogi, je čakalna doba od 5 do 10 dni. V tem primeru vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali glede ponovne dostave.

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave