Dior Poison Girl Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 208

(2 mnenji strank)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Poison Girl by Dior je dišava, ki slavi žensko moč in prefinjenost. S svojimi grenko-sladkimi notami je kot nalašč za vse priložnosti, ne glede na to, ali se odpravljate v službo, na sestanek ali večer. Ta aroma vas bo osupnila in očarala s svojimi čari. Diorju je spet uspelo ustvariti klasiko, parfum, ki bo ostal ljubljen in cenjen še vrsto let.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 208

kategorije: ,

Opis

Poison Girl by Dior je dišava, ki slavi žensko moč in prefinjenost. Lansirano leta 2016. leta je ta ženski parfum takoj postal ikona modernih žensk. Je zapeljiv, sladek in hkrati strupen, za seboj pa pušča neustavljivo noto razkošja.

Dior Poison Girl se odpre s svežimi notami pomaranče, ki mamijo s svojo sladko-grenko aromo. Te note se vijugasto prelivajo z venezuelskimi zrni tonke in ustvarjajo sladko-grenak kontrast, ki hipnotizira čute. Končno se dišava razkrije v cvetlično čutnost Grass Rose, ki temu ženstvenemu parfumu doda prefinjeno globino. Ta dišava je napovedana kot grenko-sladka aroma, škandalozno okusna, ustvarjena za uporniške mlade ženske, pop-feministke, ki sledijo svojim sanjam.

Dior Poison Girl je dišava zapeljevanja. med nošenjem ta parfum postane zasvojljiv in za seboj pusti sledi sladke, a opojne elegance. Ženske, ki ga nosijo, se počutijo močne in prefinjene, pripravljene na vse, kar jim življenje ponuja.

Poison Girl je osvežujoča in nadvse strupena izkušnja za vse čute. S svojimi grenko-sladkimi notami je kot nalašč za vse priložnosti, ne glede na to, ali se odpravljate v službo, na sestanek ali večer. Ta aroma vas bo osupnila in očarala s svojimi čari. Diorju je ponovno uspelo ustvariti klasiko, parfum, ki bo ostal ljubljen in cenjen še vrsto let.

2 mnenji za Dior Poison Girl Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Suzana Ž. (preverjena stranka)

    Malo jak za mene ,ali odličan

  2. Hrvaški

    Anonimno (preverjena stranka)

    Fenomenalno

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave