Givenchy Ange Ou Demon Le Secret Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 157

(5 mnenj strank)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Givenchy Ange Ou Demon Le Secret je parfum, ki poudarja nežnost, čutnost in prefinjenost sodobne ženske. Njegova sveža in elegantna aroma je popolna mešanica cvetličnih, sadnih in lesnih not, kar ustvarja doživetje, ki sprošča energijo in poudarja eleganco. S svojo očarljivo obstojnostjo in prefinjenostjo je ta parfum idealna izbira za vsakodnevno nošenje in vse posebne priložnosti.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 157

kategorije: ,

Opis

Givenchy Ange Ou Demon Le Secret je cvetlični ženski parfum, ki predstavlja popolno kombinacijo ženstvenosti, elegance in čutnosti ter ustvarja izkušnjo, ki izžareva svežino in prefinjenost.

Parfum se odpre s svežimi notami čaja, brusnice in limone z obale Amalfi, ki ustvarjajo osvežujočo in vitalizirajočo izkušnjo, ki prebudi vse čute. Ti vrhunski akordi zagotavljajo občutek lahkotnosti in čistosti ter uvedejo uporabnika parfuma v čarobni svet elegantnih dišavnih not. V osrčju parfuma se skrivajo nežni cvetlični toni potonike, jasmina in vodne lilije, ki ustvarjajo šopek, ki izžareva prefinjenost in eleganco. Ti cvetlični akordi parfumu dodajo globino in čutnost ter poudarijo eleganco in prefinjenost ženske, ki nosi to dišavo. Osnova tega parfuma vsebuje tople lesne note in pačuli, ki skupaj prispevata k globini in obstojnosti dišave. Te note dodajo zemeljski in čuten občutek ter poudarijo kompleksnost in bogastvo te prefinjene dišave.

Givenchy Ange Ou Demon Le Secret je parfum, ki poudarja nežnost, čutnost in prefinjenost sodobne ženske. Njegova sveža in elegantna aroma je popolna mešanica cvetnih, sadnih in lesnih not, kar ustvarja doživetje, ki sprošča energijo in poudarja eleganco. S svojo očarljivo obstojnostjo in prefinjenostjo je ta parfum idealna izbira za vsakodnevno nošenje in vse posebne priložnosti.

Odkrijte čarobni svet Ange Ou Demon Le Secret znamke Givenchy in uživajte v nepozabni dišavni izkušnji.

5 mnenj za Givenchy Ange Ou Demon Le Secret Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Andrijana (preverjena stranka)

    Svež miris, postojan, vedar, podseća na Light blue sa misterioznim dodatkom.

  2. Hrvaški

    Nataša Petrović (preverjena stranka)

    Odličan je i postojan Ange Ou Demon le Secret. Prezadovoljna sam. Interesuje me da li imate i kopiju L interdit crni i crveni parfem od Givanshya? I njih bi poručila ukoliko ih imate. Sve pohvale i preporuke. Svako dobro želim. Srdačan pozdrav

  3. Hrvaški

    Danijela S. (preverjena stranka)

    Divan,ali postojanost …a sa obzirom na vise nego povoljnu cenu,odlican

  4. Hrvaški

    Ivana S. (preverjena stranka)

    Odlican

  5. Hrvaški

    Biljana Paunovic (preverjena stranka)

    ŠREZADOVOLJNA

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave