Yves Saint Laurent Opium Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 058

(5 mnenj strank)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Opium Yves Saint Laurent prebudi čute z eksotičnimi mešanicami bogatih cvetličnih not, začimb in globokih lesnih tonov. Ta dišava je neustavljiva in edinstvena. Z nekoliko škandaloznim in sugestivnim imenom Opium odpira vrata v domišljijski svet, potovanje v neznano in skrivnostno, kjer čute preplavijo občutki in čustva.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 058

Opis

Opium by Yves Saint Laurent je ženski parfum, ki simbolično predstavlja legendo, ki je ponovno oživela. Z nekoliko škandaloznim in sugestivnim imenom Opium odpira vrata v domišljijski svet, potovanje v neznano in skrivnostno, kjer čute preplavijo občutki in čustva.

Yves Saint Laurent je ponovno dokazal svojo spretnost ustvarjanja neustavljivih dišav, Opium pa je postal simbol razkošja, skrivnosti in neustavljive privlačnosti.

Opium Yves Saint Laurent prebudi čute z eksotičnimi mešanicami bogatih cvetličnih not, začimb in globokih lesnih tonov. Ta dišava je neustavljiva in edinstvena. Njegove note vključujejo mandarino, slivo, nageljnove žbice, koriander, nageljne, šmarnico, vrtnico, miro, opoponaks, kastoreum, cedro in sandalovino.

Opium takoj očara s svojo razkošno in dekadentno naravo, ki vas popelje v osupljivo eksplozijo not mandarine in bergamotke, globoko obogatenih z umirjenostjo, jasminom in nageljnom. Jantar odklene zadnjo noto… in srce ženske, ki jo nosi.

Ta dišava predstavlja potovanje v neznano in okoli vas ustvarja skrivnostno in čutno avro. Yves Saint Laurent Opium ni samo dišava, ampak tudi doživetje, ki vas bo za vedno zajelo v eksotični urok.

Vzemite svojo stekleničko Opiuma in stopite v svet skrivnostnih občutkov in opojnih čustev. Občutite čarobnost, ki jo lahko ponudi samo YSL Opium in postanite del legende.

5 mnenj za Yves Saint Laurent Opium Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Dragana Dragojlovic (preverjena stranka)

    Prezadovoljna,original miris sve pohvale

  2. Hrvaški

    natasa rapheal (preverjena stranka)

    prelep,jak,dugotrajanja 🥰

  3. Hrvaški

    Jelena Rikalo (preverjena stranka)

    Zadovoljna parfemom koji je stigao…

  4. Hrvaški

    Sofija

    Moj signature scent, godinama ga koristim. Topao, dubok, gurmanski, začinski, kopija sjajna, postojan i ispunjava sve kriterijume kao i original

  5. Hrvaški

    Anonimno (preverjena stranka)

    Parfem je odlican i traje dosta dugo.Zadovoljna sam.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave