Armani Stronger With You Freeze Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 3006

(1 mnenje stranke)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Armani Stronger With You Freeze je kot trenutek, zamrznjen, da traja večno. Ta dišava je popolna izbira za dnevno nošenje, saj vam prinaša ledeno svežino, ki vas bo očarala in obdala s prefinjeno dišavo. Ta sveža, a kompleksna aroma vas bo osvežila ves dan in vas naredila pripravljene na vse izzive, ki jih prinaša življenje.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 3006

kategorije: ,

Opis

Armani Stronger With You Freeze je moški parfum z osupljivo osvežujočo in moderno aromo. Ta parfum, predstavljen leta 2020. letnik, spada v skupino aromatičnih fougere dišav za moške in izstopa s kompleksno, a privlačno kombinacijo not, ki vas bo osvojila.

V začetnih notah boste začutili svetle tone limete, ingverja, mandarine in sočnega zelenega jabolka. Te note ustvarijo začetni osvežujoč udarec, kot prva kapljica jutranje rose. Srce parfuma je čist in pomirjujoč vonj žajblja, ovit v sivko in začinjen z burbonsko pelargonijo in kardamomom. Te note dodajo dišavi kompleksnost, hkrati pa ostanejo privlačne in moške. Stronger With You Freeze zaključi svojo pot s toplimi in lesnimi notami, ki tvorijo osnovo te dišave. Jantarni in lesni akordi dopolnjujejo srce parfuma ter zagotavljajo dolgo obstojnost in globino.

Ta dišava je kot trenutek, zamrznjen, da traja večno. Armani Stronger With You Freeze je popolna izbira za dnevno nošenje, ki vam prinaša ledeno svežino, ki vas bo očarala in obdala s prefinjeno dišavo. Ta sveža, a kompleksna aroma vas bo osvežila ves dan in vas naredila pripravljene na vse izzive, ki jih prinaša življenje.

1 mnenje za Armani Stronger With You Freeze Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Dejan Jankovic (preverjena stranka)

    Super je

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave