Givenchy Play Intense Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 789

(2 mnenji strank)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Play Intense by Givenchy je dišava, ki se odlikuje po tem, da lahko osvetli hladne in suhe sezone. S svojimi globokimi in bogatimi notami je ta parfum popoln za jesen in zimo. Vonj vam bo dal občutek topline in ugodja, ko se boste sprehajali po ulicah mesta. S svojimi kompleksnimi notami in sposobnostjo prenašanja hladnega vremena je ta parfum vreden dodatek vaši zbirki dišav.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 789

kategorije: ,

Opis

Givenchy Play Intense je moška dišava, ki ustvari strastno soglasje čutnosti in privlačnosti. Ta parfum je bil predstavljen leta 2008. leto, izstopa po svoji sposobnosti, da vas potegne v svoj globok in neustavljiv svet dišav.

Začetek dišave vključuje osvežilne note mandarine, ki pritegnejo pozornost in napovedujejo čutno popotovanje, ki šele prihaja. Ko se dišava razvije, boste zavohali plasti kave, rožnatega popra in lesne note amirisa. Vse to ustvarja globino in kompleksnost dišave. Osnova dišave vključuje tople in vabljive note fižola tonke, pačulija, vetiverja in svežega labdanuma.

Play Intense by Givenchy je dišava, ki se odlikuje po tem, da lahko osvetli hladne in suhe sezone. S svojimi globokimi in bogatimi notami je ta parfum popoln za jesen in zimo. Vonj vam bo dal občutek topline in udobja, ko se boste sprehajali po ulicah mesta.

Čeprav morda ni revolucionarna dišava, je zagotovo klasika s svojimi toplimi in čutnimi notami. To je dišava, ki odraža prefinjenost in moškost. Čeprav morda nagovarja množice, ni banalen ali običajen. Ta parfum ima globino in značaj, ki vas bosta nedvomno pritegnila.

Givenchy Play Intense je dišava za sodobnega moškega, ki ceni klasičen šarm in čutnost. S svojimi kompleksnimi notami in sposobnostjo prenašanja hladnega vremena je ta parfum vreden dodatek vaši zbirki dišav.

2 mnenji za Givenchy Play Intense Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Ivan (preverjena stranka)

    Bolji od originala

  2. Hrvaški

    Sanja (preverjena stranka)

    Top parfem, jako mala razlika sa originalom…

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave