Lancome Tresor en Or Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 2001

(4 mnenja strank)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Tresor en Or by Lancome je nežna in sladka dišava, ki očara s svojo sadno sladkobo in cvetnimi notami. Že ob prvem nanosu parfuma se boste počutili, kot da ste se potopili v vrt, poln najlepših rož. Ta parfum je sodobna reinterpretacija ikonične dišave Tresor iz devetdesetih let. Tresor sl Or tej klasični dišavi doda zapeljivo noto, jo naredi bolj svežo in intrigantno.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 2001

kategorije: ,

Opis

Tresor en Or by Lancome je izreden ženski parfum, ki izžareva plemenitost in čutnost. Lansirano leta 2019. leto prinaša ta parfum nepozabno izkušnjo dišavnih not, ki vas bodo osvojile.

Tresor en Or je harmonična kombinacija dišečih akordov. Odpre se z notami sočne breskve v vrhu, medtem ko se v srcu dišave razkrijejo note potonike, turške vrtnice in jasmina. Osnova te dišave je globoka in čutna, z notami usnja, ambrete in mošusa. Ta bogata in kompleksna mešanica naredi Tresor en Or edinstven in neustavljiv.

To je nežna in sladka dišava, ki očara s svojo sadno sladkobo in cvetnimi notami. Že ob prvem nanosu parfuma se boste počutili, kot da ste se potopili v vrt, poln najlepših rož.

Ta parfum je sodobna reinterpretacija ikonične dišave Tresor iz devetdesetih let. Tresor sl Or tej klasični dišavi doda zapeljivo noto, jo naredi bolj svežo in intrigantno.

Lancome Tresor en Or je vsestranska dišava, ki jo lahko nosite ob vseh priložnostih. Ne glede na to, ali ga uporabljate za vsakodnevne aktivnosti ali posebne dogodke, vas bo ta parfum naredil posebnega.

To je dišava plemenitosti in čutnosti. S svojimi kompleksnimi notami in neustavljivo privlačnostjo vas bo ta parfum navdihnil, da se boste počutili samozavestne in neustavljive. Odkrijte kraljestvo občutkov s Tresorjem en Or .

4 mnenja za Lancome Tresor en Or Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Jelena B. (preverjena stranka)

    ODLICAN!!!

  2. Hrvaški

    Marija I. (preverjena stranka)

    Fenomenalno pakovanje i originalan, postojan miris. Sve Pohvale za Nicole 💕

  3. Hrvaški

    Ljiljana (preverjena stranka)

    Презадовољна! Све препоруке 😘❤️

  4. Hrvaški

    Bojana Minic (preverjena stranka)

    Odlicno.Bice jos porudzbina.Isporuka savrsena.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave