Hugo Boss Energise Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 778

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Hugo Energize by Hugo Boss je bil ustvarjen za moške, ki so samozavedni in drzni, pripravljeni nadzorovati svoj svet po lastnih pravilih. Ta dišava je idealna izbira za aktiven življenjski slog, ne glede na to, ali greste v službo, fitnes ali preživljate čas s prijatelji. Hugo Energize je dišava, ki nosi osvežujočo energijo in samozavest. S kompleksnimi aromatičnimi notami vam bo ta parfum dal občutek vitalnosti in moči. Ne glede na to, ali je poletje ali zima, vas bo spremljal skozi vse izzive dneva.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 778

kategorije: ,

Opis

Hugo Energize by Hugo Boss je parfum, ki sodobnemu moškemu prinaša osvežujočo energijo in samozavest. Lansirano leta 2005. , ta lesno-aromatična moška dišava je bila ustvarjena, da oživi vaše čute in prebudi vašo moč.

Hugo Energize se odpre z osvežujočimi zgornjimi notami rožnatega popra, limone, kumkvata, listov ananasa, mete, mandarine in kardamoma. Te note ustvarijo pravi energijski udarec, ki vas osveži in pripravi na dinamičen dan. V srednjih notah parfuma boste odkrili kompleksno mešanico dišavnih tonov. Jasmin, muškatni orešček, brin, frezija, koriander in žajbelj skupaj ustvarjajo globlje razsežnosti dišave. Te note parfumu dodajo kompleksnost in globino. Osnova Hugo Energize razkriva značilne note usnja, vanilije in tikovine. Ti zadnji akordi dajejo parfumu globino in stabilnost, hkrati pa dodajajo čutnost in toplino.

Hugo Energize je posebej ustvarjen za moške, ki so samozavedni in drzni, pripravljeni nadzorovati svoj svet po lastnih pravilih. Ta dišava je idealna izbira za aktiven življenjski slog, ne glede na to, ali greste v službo, fitnes ali preživljate čas s prijatelji.

Hugo Energize znamke Hugo Boss je dišava, ki nosi osvežujočo energijo in samozavest. S kompleksnimi aromatičnimi notami vam bo ta parfum dal občutek vitalnosti in moči. Ne glede na to, ali je poletje ali zima, vas bo spremljal skozi vse izzive dneva. Občutite energijo in samozavest s to neustavljivo dišavo.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave