Lacoste Touch of Pink Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 106

(2 mnenji strank)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Touch of Pink by Lacoste je parfum namenjen mlajši populaciji, vsekakor pa lahko pritegne vse ljubitelje živih in energičnih vonjav. Odlično združuje citrusne in sladke note ter ustvarja ravnovesje, ki je enako privlačno in osvežujoče. Ta dišava je prava izbira za ženske, ki se rade ukvarjajo s športom in se počutijo živahne ter polne energije.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 106

kategorije: ,

Opis

Lacoste Touch of Pink je ženski parfum, ki izžareva energijo, svežino in veselje. Ta ženstvena dišava, predstavljena leta 2004. letnik, je prava poslastica za vse čute.

Na samem začetku se Touch of Pink odpre z notami rdeče pomaranče, listov koriandra, kardamoma in breskve. Te note ustvarijo živahno in sadno eksplozijo, ki takoj pritegne pozornost. Ko se dišava razvija, boste v srcu začutili nekaj nepričakovanega – vonj korenja in začimbne note koriandra, ki tej dišavi doda globino in kompleksnost. Dišavo zaključijo lesne osnovne note, rahlo zmehčana vanilija.

Touch of Pink znamke Lacoste je parfum namenjen mlajši populaciji, vsekakor pa lahko pritegne vse ljubitelje živih in energičnih vonjav. Ta dišava odlično združuje citrusne in sladke note ter ustvarja ravnovesje, ki je enako privlačno in osvežujoče.

Lacoste Touch of Pink je prava izbira za ženske, ki se rade ukvarjajo s športom in se rade počutijo živahne ter polne energije. Ta dišava vam bo pomagala poudariti vašo energično osebnost in slaviti veselje do življenja.

2 mnenji za Lacoste Touch of Pink Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Anonimno (preverjena stranka)

    Miris idealan za tinejdžere

  2. Hrvaški

    Ana Tomić (preverjena stranka)

    Originalni miris je intenzivniji. Mislim da je to zbog mirisne note crvene narandže.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave