DolceGabbana Intense Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 161

(4 mnenja strank)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Dolce & Gabbana Intense je dišava, ki zasvoji in pusti močan vtis. Njegova čutnost je magnetna in privlačna, zaradi česar si neustavljiv. Subtilen, nežen in prijeten je idealen za sproščene priložnosti in vsakodnevno nošenje. Zaradi te kombinacije svežine, cvetličnih poudarkov in sladkih not je idealna izbira za žensko, ki želi pustiti neizbrisen vtis.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 161

Opis

Intense by Dolce & Gabbana je dišeča simfonija, ki je bila predstavljena leta 2013. leto, ki očara s svojo globoko čutnostjo in intenzivno sladkobo. Ta ženstvena dišava s seboj prinaša noto svežine, cvetlične poudarke in toplino sladkih not, da ustvari vohalno izkušnjo, ki pusti neizbrisen vtis.

Parfum se odpre z osvežilnimi notami zelene mandarine in nerolija. Te note ustvarijo energičen začetek, kot prvi sončni žarki zjutraj. To je trenutek, ki te prebudi in pripravi na dan, ki je pred nami. Srce te dišave izstopa z bujnimi cvetličnimi notami tuberoze in pomarančnega cveta. Te rože tej dišavi dodajo globino in ženstvenost ter vam dajo občutek elegance in razkošja. Osnova dišave razkriva slastne note sladkih bonbonov in sandalovine. Te sestavine ustvarijo zaključek, ki je hkrati privlačen in neustavljiv.

Dolce & Gabbana Intense je dišava, ki zasvoji in pusti močan vtis. Njegova čutnost je magnetna in privlačna, zaradi česar si neustavljiv. Ta dišava je subtilna, nežna in prijetna, idealna za sproščene priložnosti in vsakodnevno nošenje.

D&G Intense je dišava, ki poudari vašo čutnost in samozavest. Zaradi te kombinacije svežine, cvetličnih poudarkov in sladkih not je idealna izbira za žensko, ki želi pustiti neizbrisen vtis. Dodajte to esenco razkošja svoji zbirki dišav in doživite intenzivno čutnost v vsaki kapljici.

4 mnenja za DolceGabbana Intense Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Sofija (preverjena stranka)

    Parfem je odlican, slicnost sa originalnim parfemom je velika, dugotrajnost parfema odlicna, jako sam zadovoljna!

  2. Hrvaški

    Nemanja B. (preverjena stranka)

    Žena zadovoljna. Sve pohvale

  3. Hrvaški

    Milica Nikolić (preverjena stranka)

    Odlican!

  4. Hrvaški

    Anita (preverjena stranka)

    Isti miris kao kod originala! 👏

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave