Yves Saint Laurent Black Opium Neon Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 2011

(1 mnenje stranke)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Black Opium Neon by Yves Saint Laurent je dišava, ki združuje kulturo visoke mode s sodobnimi in ostrimi notami. Ta dišava poudarja moč sodobne ženske, njeno samozavest in odločnost. S sladkimi, ostrimi in osvežujočimi notami ta dišava daje občutek samozavesti in ženstvenosti. Neon obuja duh barvitih dogodivščin in veselja ter poudarja pozitiven duh in energijo sodobne ženske. Je kot svetlobno znamenje, ki poudari vašo osebnost in v vaše življenje vnese barve in vedrost.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 2011

Opis

Black Opium Neon Yves Saint Laurent je energičen, barvit in sodoben ženski parfum, ki poudarja igrivo in čutno plat moderne ženske.

Ta parfum se odpre z bogato adrenalinsko noto kave, ki daje občutek vitalnosti in dinamike. Srce te dišave razkriva note belega cvetja, ki se mešajo s sočnim tropskim sadjem, kot je eksotično zmajevo sadje, kar ustvarja občutek svežine in iskrice. Ta kombinacija je ovita v vanilijo, ki dišavi doda noto čutnosti in topline.

YSL Black Opium Neon je dišava, ki združuje kulturo visoke mode s sodobnimi in ostrimi notami. Ta dišava poudarja značilnosti sodobne ženske, njeno samozavest in odločnost. S sladkimi, ostrimi in osvežujočimi notami ta dišava daje občutek samozavesti in ženstvenosti.

Neon je optimistična, vesela in barvita različica originalne dišave Black Opium. Ta dišava obuja duh živahne avanture in veselja ter poudarja pozitiven duh in energijo sodobne ženske. Je kot svetlo znamenje, ki poudari vašo osebnost in v vaše življenje vnese barve in vedrost.

Uživajte v edinstvenem občutku Black Opium Neon Yves Saint Laurenta.

1 mnenje za Yves Saint Laurent Black Opium Neon Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Ivana (preverjena stranka)

    veoma zavodljiv, zenstven i zanosan miris. Cvetni, sa mirisom jasmina na prvi kontakt koji prelazi u topli miris vanile i ponegde me podseca na neku cokoladu sa sirupom od pomorandze…predivan. Miris Maroka, za mene.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave