Guidance Amouage Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 3071

(2 mnenji strank)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Guidance by Amouage je uniseks parfum, namenjen tistim, ki cenijo edinstvenost in želijo s svojo dišavo izstopati. Ta univerzalna dišavna kompozicija izstopa z edinstveno kombinacijo hruške, kadila in lešnika, ki odpira vrata svobodnemu izražanju osebnosti in ustvarja nepozaben vtis. Njegova projekcija in dolgoživost sta nadpovprečni, kar zagotavlja dolgotrajno vohalno izkušnjo.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 3071

Opis

Guidance by Amouage predstavlja nov cvetlično sadni uniseks parfum, predstavljen leta 2023. leta. Z zgornjimi notami hruške, lešnika in kadila, srcem osmantusa, vrtnice, žafrana in jasmina sambac ter bazo sandalovine, vanilije, akigala lesa, ambre in labdanuma ta parfum prinaša izjemno lepo in nenavadno izkušnjo.

Čarobna in izjemna dišava Guidance izstopa z edinstveno kombinacijo hruške, kadila in lešnika. Hruškova nota doda svežino, kadilo doda globino, lešnik pa rahlo oreščkovo zadovoljstvo. Vonj je sladek in kremast, ustvarja očarljivo aromo, ki vas bo spremljala ves dan.

Guidance Amouage je namenjen tistim, ki cenijo edinstvenost in želijo s svojo dišavo izstopati. Ta univerzalna dišavna kompozicija odpira vrata svobodnemu izražanju osebnosti in ustvarjanju nepozabnega vtisa. Njegova projekcija in dolgoživost sta nadpovprečni, kar vam daje dolgotrajno vohalno izkušnjo.

Pridobite navodila do neustavljivega vonja in dovolite, da vas parfum Guidance by Amouage vodi skozi edinstveno popotovanje občutkov. Naročite svojo stekleničko še danes in izkusite čarobnost dišave Guidance. Vaša ekskluzivnost si zasluži parfum, ki vam bo dal vodstvo v svetu občutkov.

2 mnenji za Guidance Amouage Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Natali V. (preverjena stranka)

    Savršen! Nisam bila u prilici imati original, ali bih volela da ovako miriše.
    Obzirom da je iz niche kategorije, razigran je, uzbudljiv, ali je nenametljiv. Postojan je na svim tipovima tkanina oko 18h, a na mojoj koži se zadržava oko 4 sata.
    Odličan kvalitet, za cenu.
    Guidance je miris za svaku priliku, svako godišnje doba i nema greške s njim. Ženstven je, ali po meni, ne pripada generaciji, jer nosi tu svežu notu. Nije za nadogradnju, ne bi trebalo. Sam je po sebi priča.
    Obnavljam zalihe definitivno :).

  2. Hrvaški

    Katarina (preverjena stranka)

    Odlican, jak, postojan miris, jedno sam prsnula i mirise citavo popodne i vece!

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave