Molecule 04 Escentric Molecules Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 3069

(2 mnenji strank)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Kremast, lesen in zračen – Molecule 04 Escentric Molecules je parfum, ki se dotakne novih dihalnih dimenzij in prinaša drugačno osvežitev. Njegova prefinjena preprostost privlači posameznike, ki cenijo subtilnost in ekskluzivnost. Molecule 04 je dišava za tiste, ki želijo na diskreten način izstopati in za seboj pustiti nepozaben pečat.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 3069

Opis

Molecule 04 Escentric Molecules je univerzalna lesna dišava za ženske in moške, predstavljena leta 2017. leta.

Izjemno enostavne sestave Molecule 04 sestavlja javanol – molekula sandalovine, ki kljub sintetiki ohranja sijaj in obstojnost naravne sandalovine. Hkrati je bolj zračen in prozoren kot naravna sandalovina. Ta parfum je močan in dolgo obstojen ter ustvari posebno avro okoli uporabnika.

Kremast, lesen in zračen – Molecule 04 je parfum, ki se dotakne novih dihalnih dimenzij in prinaša drugačno osvežitev. Njegova prefinjena preprostost privlači posameznike, ki cenijo subtilnost in ekskluzivnost. Molecule 04 znamke Escentric Molecules je dišava za tiste, ki želijo izstopati na diskreten način in za seboj pustiti nepozaben pečat.

Ta dišava je narejena za ljubitelje subtilnih lesnih not, ki zagotavljajo nepozabno izkušnjo čiste elegance. Če iščete parfum, ki vam bo dal edinstveno aromo, je Molecule 04 Escentric Molecules prava izbira, saj si vaša edinstvenost zasluži dišavo, ki je prav tako edinstvena.

2 mnenji za Molecule 04 Escentric Molecules Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Milica (preverjena stranka)

    Do sada nisam bila ovoliko nestrpljiva kao dok sam cekala ovu isporuku. I naravno… ocekivanja su ispunjena 👌 Vec imate jos jednog vernog kupca ( verovatno u podugackom nizu kupaca) ❤️ Hvala Nicole 🥰

  2. Hrvaški

    Tijana D. (preverjena stranka)

    Sjajan

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave