Musk Kashmir Attar Collection Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 3061

(3 mnenja strank)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Musk Kashmir Attar Collection je popoln parfum za vsako priložnost, ne glede na to, ali želite narediti močan vtis na poslovnem srečanju ali uživati ​​v večernem izhodu. Zaradi svoje prefinjenosti in kompleksnosti je idealna izbira za ljubitelje razkošnih dišavnih not. Pustite se očarati nad to neustavljivo aromo, ki vzbuja duh razkošja in čutnosti.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 3061

Opis

Musk Kashmir by Attar Collection je izjemen orientalski unisex parfum, predstavljen leta 2016. leta. Velja za eno najbolj čutnih dišav v zgodovini parfumske industrije.

Njegova kompleksna sestava združuje zapeljive vonje belih mošusov in sandalovine z eksotičnimi in pikantnimi aromami belega popra in nageljnovih žbic. Ta prefinjena nebeška dišava je preveč kompleksna, da bi jo opisali, a preprosto neverjetna in božanska. Beli mošus in sandalovina zagotavljata dolgotrajno in razkošno sled, medtem ko nageljnove žbice in beli poper dodajata element začimb in eksotike.

Musk Kashmir je bil ustvarjen za tiste, ki želijo poudariti svojo individualnost in izraznost skozi neustavljivo aromo. Ta edinstvena kombinacija dišavnih not ustvari izkušnjo, ki presega meje običajnih parfumov.

Musk Kashmir Attar Collection je popoln parfum za vsako priložnost, ne glede na to, ali želite narediti močan vtis na poslovnem srečanju ali uživati ​​v večernem izhodu. Zaradi svoje prefinjenosti in kompleksnosti je idealna izbira za ljubitelje razkošnih dišavnih not.

Musk Kashmir iz kolekcije Attar je več kot le dišava – je izjava o slogu, eleganci in edinstvenosti. Pustite se očarati nad to neustavljivo aromo, ki vzbuja duh razkošja in čutnosti.

3 mnenja za Musk Kashmir Attar Collection Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Dejan Š. (preverjena stranka)

    Sjajan,postojan,po mom ukusu.odlicno upakovani, oduševljen

  2. Hrvaški

    Sofija

    Toliko mi se svideo miris iako u potpunosti odstupa od onih koje koristim. Tako je nežan, podseća me na stara vremena, stare omekšivače, na neku mirišljavu tkaninu.. Nije jedan od onih parfema koje će svi oko vas osetiti, više je onako za vas, za vrat

  3. Hrvaški

    Katarina (preverjena stranka)

    Podseca dosta na Bvlgari onaj bas stari, prvi sto je postojao koji se cini mi se vise ne proizvodi, a cak je postojaniji od njega!

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave