Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla Guerlain Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 3064

(2 mnenji strank)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla znamke Guerlain je nova jantarno-lesna uniseks dišava, predstavljena leta 2023. leta. Je idealna izbira za vse tiste, ki želite doživeti kombinacijo divjega in elegance. Ta dišava predstavlja neustavljivo kombinacijo naravnih elementov, ki prinašajo občutek topline, svobode in harmonije.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 3064

Opis

Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla znamke Guerlain je nova jantarno-lesna dišava, predstavljena leta 2023. leta. Označen kot unisex parfum je namenjen tako ženskam kot moškim.

Zgornje note tega parfuma vključujejo bergamotko in evkaliptus. V srcu dišave srednje note vsebujejo sončne poudarke in smilj, medtem ko osnovne note sestavljajo absolut vanilije, lesni akordi in mošus.

Bosca Vanilla Forte je vonj divje korziške plaže v poznem poletju. To je čutna dišava, ki slavi intenzivno lepoto narave, razkrito pod zlatimi žarki zahajajočega sonca. Note razpadajočega lesa, ki ga je morje naplavilo na obalo, in slana vanilija ustvarijo izkušnjo močnega vala, ki nežno boža topel pesek.

Bergamotka in evkaliptus predstavljata osvežujoč uvod v to vohalno avanturo, medtem ko se smilj in sončni poudarki mešajo v srednjih notah in ustvarjajo toplo in zemeljsko vzdušje. Absolut vanilije, les in mošus v osnovnih notah prispevajo k globini in dolgotrajnosti parfuma.

Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla by Guerlain je idealna izbira za vse tiste, ki želite doživeti kombinacijo divjine in elegance. Ta dišava predstavlja neustavljivo kombinacijo naravnih elementov, ki prinašajo občutek topline, svobode in harmonije.

Uživajte v dišavi, ki prinaša podobo nepozabnega trenutka na divjih obalah Korzike.

2 mnenji za Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla Guerlain Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Anonimno (preverjena stranka)

    Nicole parfem zaista miriše 100% kao original Guerlain Aqua Allegoria Forte Bosca Vanilla, upoređivala sam ih side by side.
    Odnos cena-kvalitet je fantastičan.
    Tako da jako sam zadovoljna.
    Preporuka.

  2. Hrvaški

    Đakonović Mirjana (preverjena stranka)

    Za mene nov,izazovan,malo više slatkast

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave