Megamare Orto Parisi Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 3054

(4 mnenja strank)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Megamare by Orto Parisi izstopa kot uniseks parfum, ki raziskuje meje moškosti in nežnosti. Njegova globoka vodna mešanica daje občutek moči in pristnosti, hkrati pa razkriva nežnost morskih not, ki božajo vaše čute. Z Megamare uživajte v občutku prefinjenosti in moči narave, ki vas obdaja s svojo svežino in vitalnostjo.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 3054

Opis

Megamare by Orto Parisi je vodni uniseks parfum, ki ga navdihujejo vonji morja, predstavljen leta 2019. leta.

Megamare vas vabi na senzacionalno potovanje skozi svežino in globino morskih valov. Ta zanimiv parfum oživi čarobnost morskih not in zagotavlja nepozabno izkušnjo, ki očara vaše čute. Njena globoka in omamna aroma vas popelje v mistični svet oceana ter poskrbi za občutek svobode in svežine, ki se širi v vse smeri.

Ta razkošna mešanica ambre, morske kumare in morskih alg predstavlja popolno harmonijo narave. Megamare Orto Parisi, ki ga navdihuje morsko življenje in njegova neustavljiva lepota, izstopa kot pravi dragulj, ki raziskuje globine oceana. Njegove prefinjene note dajejo občutek svežine in vitalnosti, hkrati pa razkrivajo edinstveno in intrigantno morsko zgodbo.

Megamare izstopa kot parfum, ki raziskuje meje moškosti in nežnosti. Njegova globoka vodna mešanica daje občutek moči in pristnosti, hkrati pa razkriva nežnost morskih not, ki božajo vaše čute. Z Megamare uživajte v občutku prefinjenosti in moči narave, ki vas obdaja s svojo svežino in vitalnostjo.

Odkrijte čarobnost morja skozi parfum Megamare, ki raziskuje globine oceana in daje občutek svežine in privlačnosti. S tem parfumom se potopite v senzacionalno doživetje morske svežine, ki vas bo osvojila že na prvi vonj.

4 mnenja za Megamare Orto Parisi Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Igor (preverjena stranka)

    Dosta sličan Erba puri od XJ, samo malo više “gorak”, očekivao sam malo više mirisa mora i vode…Postojanost odlična.

  2. Hrvaški

    Dejan M. (preverjena stranka)

    Odlicna trajnost i aura

  3. Hrvaški

    Sofija

    Ne znam kakav je original, miris je dosta svež, ali ne citrusno svež, već morski, što je i tema ovog parfema. Performanse sjajne i sada, a svakako čekam leto da vidim kako će se tada pokazati

  4. Hrvaški

    Sanja (preverjena stranka)

    Identičan kao original, sve pohvale 👍👌

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave