Memoir Man Amouage Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 3056

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Memoir Man by Amouage je odlična izbira za moške, ki želijo poudariti svojo edinstvenost in prefinjenost. Z vsakim nanosom tega parfuma boste doživeli potovanje skozi dišavne note, ki dajejo občutek avanture in skrivnosti. Ta parfum je več kot le vonj – je umetnost, ki jo pripoveduje neprecenljiva paleta dišečih tonov.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 3056

kategorije: ,

Opis

Memoir Man by Amouage je usnjena dišava za moške, predstavljena leta 2010. leta. Ta fougere iz lesa in usnja je navdihnjen z mračnim razpoloženjem eksistencialnega potovanja. Skrbno je izdelan s pomočjo redkih in luksuznih sestavin najvišje kakovosti, pridobljenih z vsega sveta.

Zgornje note tega parfuma vključujejo baziliko, meto in pelin, ki ustvarijo svežo in intrigantno uvodno evforijo. V središču te dišavne mojstrovine so note sivke, kadila in vrtnice, ki parfumu dodajo prefinjenost in globino. V sami bazi se parfum zaključi z notami sandalovine, lesa gaiac, hrastovega mahu, jantarja, vanilje, tobaka in usnja. Ta dišava je kompleksna in bogata kombinacija sestavin, ki vam jemlje dih.

Memoir Man je odlična izbira za moške, ki želijo poudariti svojo edinstvenost in prefinjenost. Z vsakim nanosom tega parfuma boste doživeli potovanje skozi dišavne note, ki dajejo občutek avanture in skrivnosti.

Naj bo Amouage Memoir Man vaša vohalna izjava, ki bo pustila neizbrisen pečat, kamor koli stopite. Ta parfum je več kot le vonj – je umetnost, ki jo pripoveduje neprecenljiva paleta dišečih tonov.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave