Dior Diorella Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 2049

(2 mnenji strank)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Diorella by Dior predstavlja esenco progresivnosti in karizme ter poudarja ženstvenost in moč svojega nosilca na poseben in neustavljiv način. Ta parfum simbolizira čas svobode, hkrati pa zagotavlja svežino in prefinjenost, ki poudarja pristno lepoto in šarm. S parfumom Diorella doživite dišečo simfonijo, ki obuja duh preteklosti in hkrati odseva subtilnost in eleganco moderne dobe.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 2049

kategorije: ,

Opis

Diorella Dior je cvetlični ženski parfum, predstavljen davnega leta 1972. leta. To je prefinjena in aristokratska dišava, ki izžareva osvežujočo čistost. Simbolizira duh svobode v sedemdesetih letih.

V zgornjih notah parfuma so zeleni akordi, sicilijanska limona, bergamotka, melona in bazilika, v srčnih notah pa maroški jasmin, breskev, nageljni, ciklama in vrtnica. Osnovo parfuma sestavljajo mošus, hrastovi listi, vetiver in pačuli.

Dior Diorella je parfum, ki izžareva eleganco in prefinjenost, hkrati pa obuja duh svobode in progresivnosti. Njegove dišeče note ustvarjajo osvežujoč in prijeten vonj, ki simbolizira svobodni duh in neomajno energijo ženske, ki ga nosi.

S svojo očarljivo in prefinjeno dišavo Diorella pritegne pozornost s subtilno in prefinjeno aromo.

Diorella predstavlja esenco progresivnosti in karizme, ki poudarja ženstvenost in moč svojega nosilca na poseben in neustavljiv način. Ta parfum simbolizira čas svobode, hkrati pa zagotavlja svežino in prefinjenost, ki poudarja pristno lepoto in šarm. S parfumom Diorella doživite dišečo simfonijo, ki obuja duh preteklosti in hkrati odseva subtilnost in eleganco moderne dobe.

2 mnenji za Dior Diorella Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Dragan Zivanovic (preverjena stranka)

    Odličan proizvod i odlična saradnja! Preporuka najtoplija!

  2. Hrvaški

    Biljana Paunovic (preverjena stranka)

    PREZADOVOLJNA

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave