Creed Green Irish Tweed Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 3051

(4 mnenja strank)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Green Irish Tweed je bogat, svež, športen in nepozaben moški parfum, ki v tistem, ki ga nosi, vzbuja občutek dobrega počutja in vitalnosti. Je parfum, ki nikoli ne gre iz mode in izstopa s svojimi dišavnimi notami, ki so vedno v trendu. Ta klasični parfum ustvarja občutek umirjenosti in pozitivno vpliva na okolje.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 3051

kategorije: ,

Opis

Creed Green Irish Tweed je moški parfum, ki združuje elemente gozda, cvetja in mošusa ter ustvarja edinstveno vohalno izkušnjo. Lansirano leta 1985. , je ta parfum z leti postal priljubljena izbira številnih zvezdnikov in je prava klasika med dišavami Creed.

Začetek parfuma sestavljajo note irisa in limonske verbene, ki ustvarjajo osvežujoče in hkrati prefinjeno vzdušje. Srednje note vključujejo liste vijolice, osnovo pa sestavljata ambra in sandalovina. Ta kombinacija ustvari harmonijo dišave, ki traja in pusti močan vtis.

Green Irish Tweed je bogat, svež, športen in nepozaben parfum, ki v tistem, ki ga nosi, vzbuja občutek dobrega počutja in vitalnosti. Je parfum, ki nikoli ne gre iz mode in izstopa s svojimi dišavnimi notami, ki so vedno v trendu. Ta klasični parfum ustvarja občutek umirjenosti in pozitivno vpliva na okolje.

Creed Green Irish Tweed je parfum, ki poskrbi za osvežujočo in elegantno vohalno avanturo skozi naravno lepoto Irske. Zaradi svoje svežine, vitalnosti in dolgotrajnosti je brezčasna klasična dišava, ki prinaša občutek samozavesti in notranje moči.

Uživajte v dišečem doživetju, ki izžareva naravno eleganco in vitalnost ter ustvarja nepozabne trenutke in pusti globok vtis na vse okoli vas.

4 mnenja za Creed Green Irish Tweed Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Marko (preverjena stranka)

    Prelep parfem, odusevljen sam 🙂

  2. Hrvaški

    Djordje (preverjena stranka)

    Prvih sat vremena je možda i prejak, onda intenzitet drastično opadne. I pored toga je jak, i traje oko 3-4 sata. Odličan miris za ozbiljnije ljude, prezadovoljan intenzitetom.

  3. Hrvaški

    Saša N. (preverjena stranka)

    Изванредан…

  4. Hrvaški

    Драгољуб Бићанин (preverjena stranka)

    Сјајан парфем. За свако доба дана и ноћи. Увек се одушевим када га ставим на себе.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave