YSL L’Homme L’Intense Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 3035

(3 mnenja strank)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

YSL L’Homme L’Intense je popolna dišava za vsakodnevno uporabo. Dišava se razvija čez dan in za seboj pusti prijetno aromo, ki vas bo spremljala. To je dišava, ki bo poudarila vašo individualnost in dodala pridih razkošja vsakodnevnim trenutkom. Je idealna izbira za sodobnega moškega, ki želi izstopati s svojo lahkotnostjo in samozavestjo.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 3035

Opis

YSL L’Homme L’Intense je moški parfum, predstavljen leta 2013. leto kot popolna kombinacija citrusnih not, začimb in lesnih akordov. Ta parfum je namenjen moškim, ki iščejo vonj, s katerim bodo izstopali, hkrati pa jim dali neustavljivo lahkotnost.

Začetni del parfuma je obogaten z osvežilnimi notami limone in bergamotke. Ta prvi vtis pusti vtis svežine in vitalnosti ter poudari vašo energijo in samozavest. V uvodu se pojavi tudi črni poper, ki parfumu doda zahtevno začimbno noto. Srce dišave je poudarjeno z notami pomarančnega cveta in cveta indijskega davana (artemisia), ki dišavi dodajajo cvetlično in rahlo pikantno dimenzijo. Te note se postopoma zlijejo z lesnimi akordi in ambro v suhem spodnjem delu parfuma.

YSL L’Homme L’Intense je popolna dišava za vsakodnevno uporabo. Dišava se razvija čez dan in za seboj pusti prijetno aromo, ki vas bo spremljala. To je dišava, ki bo poudarila vašo individualnost in dodala pridih razkošja vsakodnevnim trenutkom.

To je izjemno zapeljiva dišava, ki združuje svežino citrusov z bogastvom lesnih in cvetličnih not. Ta parfum je idealna izbira za sodobnega moškega, ki želi izstopati s svojo lahkotnostjo in samozavestjo. Dodajte pridih elegance svojemu vsakdanu z YSL L’Homme L’Intense .

3 mnenja za YSL L’Homme L’Intense Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Jovan

    Prijatan, za sve prilike. Postojan. Odlican odnos cene i kvaliteta kao i kod ostalih parfema koje sam narucivao. Sve pohvale

  2. Hrvaški

    zoran (preverjena stranka)

    Brza isporuka i kvalitetan proizvod!

  3. Hrvaški

    Aleksandar D. (preverjena stranka)

    Veoma brzo obrađena porudžbina, kao i brza dostava. Parfem ima iste note kao i originalni i veoma je postojan. Svaka preporuka!!!

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave