Dior Homme Intense Nicole EDP – navdihnjen po originalu

Enako: Nicole 3037

(3 mnenja strank)

Od: 10,00 

Steklenička 30ml: 10,00 €
Steklenička 50ml: 15,00 €
Steklenička 100ml: 27,50 €
Filler (polnilo) 100ml: 20,00 €
Filler (polnilo) 100ml + steklenička 9ml: 22,00 €

Dior Homme Intense je parfum z uniseks avro, zaradi česar je odlična izbira za ženske, ki bi želele poskusiti nekaj iz izbora moških parfumov, poleg tega pa odlično diši. Njegove prevladujoče note so iris, kakav in vanilija. Ta parfum sprošča grandioznost in prefinjenost ter vsako nošenje tega parfuma spremeni v edinstveno doživetje.

Vsi naši izdelki so dermatološko testirani in imajo vsa potrebna dovoljenja in certifikate, vključno z IFRA – mednarodnim garantom kakovosti. Naše dišave so okolju prijazne in niso sintetično obarvane. Kategorija koncentrata “EDP (Eau de Parfum) – fine fragrances” nakazuje, da ne gre za toaletno vodo, ampak izključno za parfum.
Parfumi Nicole so točeni v kakovostne stekleničke po 30 ml, 50 ml in 100 ml, da se izognete plačilu za dizajnersko stekleničko in blagovno znamko. Sama sestava, torej parfum, je popolnoma originalen in ravno zato je naša embalaža prednost, ne slabost – ker prihrani vaš denar.

  • Slovenija:
    • Cena dostave za naročila do 50 €: 5,00 €
    • Cena dostave za naročila 50€ in več je brezplačna

Dostava s kurirjem.

Dostavo po Sloveniji izvaja kurir DPD, plačilo pa po povzetju.
Dostava je običajno zelo hitra, traja 2-3 delovne dni.

SKU: 3037

kategorije: ,

Opis

Dior Homme Intense je univerzalen parfum z uniseks avro, zaradi česar je odlična izbira za ženske, ki bi želele preizkusiti nekaj iz nabora moških parfumov, poleg tega pa odlično dišijo. Njegove prevladujoče note so iris, kakav in vanilija. Ta cvetlično-orientalski parfum zdrži 8-10 ur z zmerno projekcijo. Uveden je bil leta 2011. leta.

Dior Homme Intense je kot bi nosili elegantno in moderno obleko. Ta dišava razkriva izjemno bogastvo in prefinjenost močnega moškega parfuma. Intenzivnost arome perunike je dodatno obogatena s čutnim tonom jantarja in dragoceno osnovo lesnih not. Zgornja nota sivke se umakne srcu iz pudrastega irisa, mošusne ambrete in hruške, nato pa se zaključi z notami, vključno s sladkim, lesnim vetiverjem. Samozavestni moški nosijo to dišavo za različne dejavnosti jeseni in pozimi.

Dior Homme Intense sprosti veličastnost in prefinjenost ter vsako nošenje tega parfuma spremeni v edinstveno doživetje. Doživite moč perunike, občutite objem jantarne note in globino dragocenih lesnih akordov.

3 mnenja za Dior Homme Intense Nicole EDP – navdihnjen po originalu

  1. Hrvaški

    Vladimir Š. (preverjena stranka)

    Odličan parfem i dugotrajan.

  2. Hrvaški

    Zoran Jovičić (preverjena stranka)

    Nigde, osim u Nicole parfemima, nisam uspeo da pronađem ovaj Dior homme parfem. Profesionalni, brza isporuka i dobri parfemi.

  3. Hrvaški

    Tomislav (preverjena stranka)

    Veoma zanimljiv, prijatan, zavodljiv i kvalitetan parfem.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.

PODOBNI PARFUMI

Nicole Parfemi

Garancija kvalitete i duge postojanosti

Izaberite jezik i državu dostave

Zapratite nas

Nicole-parfemi-logo-black

Izaberite jezik i državu dostave

Nicole-parfemi-logo-black

Parfumi Nicole

Garancija kakovosti in dolge obstojnosti

Izberite jezik in državo dostave

Sledi nam

Izberite jezik in državo dostave